Muschiulet de vita cu garnitura de porumb

Nr. portii: 3 persoane
Timp de preparare: 0.35 ore
Grad dificultate: mediu

INGREDIENTE:

Necesar ingrediente:    
1 muschiulet de vita de aprox 700 gr.
300 gr boabe de porumb.
50 gr unt;
1 lamaie;

Condimente: seminte de coriandru, seminte de chimen, piper rosu boabe, boia de ardei, sare mare, usturoi si asmatui (sau patrunjel)

Necesar utilitati:
Plita;
Tigaie cu capac;
Tocator;
Mojar;
Cutit;
Platou de servit;
Furculita;

MOD DE PREPARARE:

Muschiuletul il voi prepara intreg pe plita sau intr-o tigaie teflonata. Cu 2 minute inainte sa fie gata il acopar cu un capac  pentru a-l umezi pe exterior. Imediat ce il iau de pe foc il tavalesc prin urmatorul amestec de condimente: seminte de coriandru, seminte de chimen , piper rosu boabe, boia de ardei, sare mare, usturoi si asmatui (sau patrunjel). Toate condimentele le pisez intr-un mojar ,dar patrunjelul il adaug la sfarsit. Pentru „aderenta” pot pune si cateva linguri de ulei de masline.
Garnitura alaturi de care se serveste este facuta din boabe de porumb trase in unt, condimentate cu seminte de chimen si stropite cu lamaie.
Se serveste cald, iar carnea se taie chiar inainte de a fi servita. Pentru accentuarea aromelor se pot pune cateva picaturi de lamaie pe fiecare felie de carne.

EVENIMENTE PAPU

23 octombrie 2009 - ora 20.00 - Club Cub.A

str. Victoriei 17 - Pitesti (vis-a-vis de Guiness Pub)    Lansare Bucatarie Urbana [...]

20 iunie 2009 - ora 20.00 - Club Cub.A

str. Victoriei 17 - Pitesti (vis-a-vis de Guiness Pub) Daca ai ratat lansarea [...]

Vezi toate evenimentele